Queen Helene Masque Mint Julep

Нашата омилена зелена маска за личе со нане во моментов ги апсорбира вишокот на масла, извади нечистотии и помага да се минимизира појавата на порите. По употреба, кожата е длабоко чиста со свежо чувство на масло и здрав тен

Maska e gjelbërt pë fytyrën me nenexhik menjëherë thith vajin e tepërt, nxjerr papastërtitë dhe ndihmon në minimizimin e shfaqjes së poreve. Pas përdorimit, lëkura është thellësisht e pastër me një ndjenjë të freskët pa vaj dhe sy të shëndetshëm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s