Cocoa Butter Creme

Cocoa Butter Creme  (Крем од кокос и бутер) може да ги смири сувите и иритираните кожи.

  • Крем Го намалува појавувањето на стареењето додека го обновува и одржува рамнотежата на влагата
  • Овој производ е одличен за изложена кожа и ја олеснува истегнатата кожа за време бременоста  и по бременоста
  • Крем овозможува кожата да се чувствува помека, неспокојна и поудобна

 


  • Cocoa Butter Creme (Krem me Gjapë kakao) mund të zbut lëkurën e thatë dhe të irrituar.
  • Kremja Redukton pamjen e plakjes gjatë rikthimit dhe ruajtjes së balancës së lagështisë
  • Ky produkt është i shkëlqyer për lëkurën e ekspozuar dhe lehtëson lëkurën e shtrirë gjatë dhe pas shtatzënisë
  • Kremja lejon lëkurën të ndihet më e butë  dhe më e rehatshme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s